Nagypapámtól került hozzám az autó 50050km-rel! Nem járt vele sokat, néha-néha a borospincéjét látogatta meg vele :D , esetleg bejöttek a városba havonta egyszer a piacra!
Garázsban tartotta, ápolta, vigyázott rá, télen talán ki sem járt vele. Amikor hozzám került kitűnő állapotban volt, rohadásmentes karosszéria, szakadásmentes ülések, motor kiváló állapotban volt és soha sem dohányoztak benne! Igaz öreganyám szétverte volna öregapám fejét, ha megtudja, hogy egyáltalán dohányzik! Mindig engem rántott le cigivel :DAzóta, mivel csillaggarázsom van, állapota nem olyan már mint volt, de megpróbálok mindent, hogy újjá varázsoljam és kicsit alakítgatni minél pofásabb legyen! Messze nem olyan még mint szeretném, de valamit mindig csinálgatok rajta, ha időm és pénztárcám engedi!


2012: Most tervezek teljes fényezést, motorfelújítást!

Adatok:
Opel Kadett D Berlina 1.3S
Első üzembe helyezés: 1984. Július 12.
Szín: Piros
Kárpit: Fekete
Kerék: Nyári: 15-ös 12 ágú nem tom milyen :D , gumi: 195/65/R15
Téli: 14-es Viva, gumi: 185/65/R14A 2011-es dunaújvárosi találkozón voltam először, ezentúl megpróbálok minél többön ott lenni, mert a társaság kiváló, a hangulat meg fenomenális! A fórum is kitűnő, örülök, hogy itt lehetek!