Sziasztok !Mint sokan írtátok, a Kadett szeretetem nekem is gyerekkoromban kezdődött (most sem vagyok valami idős), mikor fater 2006 tavaszán vett egy 1981-es 1.2s Special D Kadett-et (anno 80 ezerért).Az autóhoz nagyon sok élményem fűződik,azon tanultam meg vezetni és igazából szeretni az autókat is,már akkor is járkáltam vele (még jogsi nélkül) és 1 szerelem lett belőle. Szegény autó igen sokat kapott mert akkoriban apám erdőn dolgozott és úgymond munkás autó volt.
Hetente defektek sora, nyomvályúkban felakadás és hasonló dolgok, de viszont a kis gép sosem panaszkodott. Kicsivel több mint 3 évet szolgált így nálunk, majd már mikor 2009 áprilisában lejárt a forgalmija és elég sok kasztni hibája is volt már fater úgy döntött hogy eladja, ebből viszont 1 csere lett: 1 Simson amit mai napig is használok és semmi pénzért nem vállnék meg tőle már csak azért sem, mert ennyi maradt a kicsi D-ből. Iszonyatosan sajnáltam és hát őszintén szólva volt, hogy könnyeztem mikor megláttam hogy darabolják a kicsikét.
Majd 2009 augusztusában megszereztem a jogosítványomat is, és fater vett egy 96-os 1.8 Laguna-t, amit 2010 július 27-én sajnos összetörtem.

Akit esetleg érdekelne, hogy történt, van pár kép és vidi is fent róla

Hihetetlen, de karcolás nélkül kiszálltam belőle. Öcsémmel utaztam-neki 1 kisebb fejsérülése lett, de nem komoly az sem. Így agusztusban ismét elhatároztuk hogy autó kell. Én már régóta szemeztem egy a faluban lévő 1986-os 1.3s E Kadival, végül fatert rábeszélve elhoztuk,
bár voltak/vannak hibái nem is kevés de hát attól szép az élet ha az ember nem unatkozik. Mai napig is ez a kis piros E van meg és már őt is nagyon szeretem, de azért egy D-t még befogok szerezni a saját nevemre. Majd aztán meglátjuk mit hoz a jövő de a lényeg hogy az első és utolsó autóm is Kadett lesz.

Megvételkori állapot:Mostani állapot:
Köszönet jár:

Berlinának a sok segítségéért és nélküle Dunaújvárosban sem tudtam volna ott lenni. Köszi szépen még egyszer!

Lomhának az alkatrészekért: megtisztelő, hogy a mi E-nkben élhet tovább pár alkatrész a tiédből
és persze minden klubtagnak (lenne kit fölsorolnom még de nagyon hosszú lenne) akik segítenek egy kezdő Kadettesnek!

Nagyon Jól érzem magam itt köztetek. Köszönöm szépen, hogy itt lehetek veletek ebben a nagyszerű csapatban!