Üdvözlünk a Kadettklub honlapján és fórumán!

A sorozatos nagyon hasonló kérdések miatt született ez a GYIK, másnéven FAQ oldal, legyetek szívesek elolvasni, sok kérdésetekre választ ad!

A Fórumba való regisztrálás, illetve annak használata:

A fórumba csak regisztrált felhasználó írhat.
Regisztrálás menete: Fórum főoldalán Regisztrációra kattintás. Itt meg kell adni az e-mail címedet, mert erre küld Neked a rendszer egy automatikus levelet. Ebben a levélben találhatod ideiglenes jelszavadat, amellyel még nem tudsz belépni a fórumba. Ekkor kell még mindig a fórum főoldalán a Jelszó módosításra kattintani, és a kívánt jelszót kétszer megadni.
A korábbiakhoz képest változás, hogy ezután még egy adminisztrátornak jóvá kell hagynia a regisztrációt. Ehhez azt kell tenned, hogy írsz egy levelet a opelkadettklub@gmail.com emailcímre. Ebben a levélben szerepeljen, hogy milyen felhasználónévvel regisztráltál, valamint pár sor magadról, és a kocsidról. Erre azért van szükség, hogy ne regisztráljanak hírdetők, illetve olyanok, akik már korábban ki lettek tiltva.
A fórumot érdemes először jól áttanulmányozni, majd javasolt a Bemutatkozás topikban az első hozzászólást megírni. Azért vannak topikok, hogy ott csak adott témáról beszéljünk. Kérünk mindenkit hogy próbáljon figyelni, és nem "szétoffolni" a topikokat. Mivel mindenki minden topikot olvas a fórum egyszerűsége miatt, ezért fölösleges ugyanazt a hozzászólást több helyre beírni, úgyis törlik a moderátorok.

A moderátorok bármelyik hozzászólást módosíthatják, és bármelyik hozzászólást törölhetik, minden figyelmeztetés vagy utólagos megjegyzés nélkül.
Moderátoraink: Egykuty, Berlina, Lomha és Sanci. Őket kérhetitek meg hogy töröljenek, javitsanak, segitsenek. (A fórum motorjának egyszerűsége miatt többeknek van globális moderátor joga, de ők csak a saját hozzászólásaikat módosíthatják.) A fórum adminisztrátora: Cat és Albert. Ők egyben moderátorok is, de alapvetően az újonnan regisztráltak kérését hagyják jóvá, illetve szükség esetén más admin teendőket is ellátnak.

Klubba való belépés menete:

A Klub egy baráti társaság, akikben az autójuk a legfőbb közös vonás. A tagság csak szimbólikus jelentőségű, mivel ez nem hivatalos szervezet, és nincs tagdíj sem. Közénk csak olyan ember tartozhat, akit a társaság befogad. Ennek alapfeltétele a találkozókon való rendszeres megjelenés, illetve a fórumon való rendszeres jelenlét, és a kultúrált viselkedés mind a fórumon mind a találkozókon. Ez persze nem szigorú, lényeg hogy nem lesz mindenki egyből tag, csak egy kis idő után ha aktív résztvevője a közösségnek. Azokat a tagokat akik semmit sem tesznek a Klubért és nem is érdekli őket egy idő után (talikra járás + fórum), előbb-utóbb töröljük a tagok közül. Az oldalra tagként való felkerülés kizárólag az oldal készítőjének belátására van bízva. Ez gyakorlatilag az alábbi módon történik:
- 4-5 képet kell küldeni az opelkadettklub@gmail.com -ra, ha lehet 800*600-as felbontásban, és csupa kisbetükkel a fileneveket kétjegyű sorszámmal a neved után, pl: nev01.jpg, nev02.jpg, stb... Érdemes leirást is késziteni az autóról, anélkül a képek nem sokat mondanak. Aztán várni türelemmel :)

Ha végigolvastad, kellemes fórumozást és klubozást kíván a Kadettklub csapata.